Sherbimet qe ofrojme

Prej vitesh ofrojme ndërtimin e faqeve të internetit duke analizuar gjithe trendet më të reja për t’ju ofruar faqe moderne dhe responsive.

MCN Networking ofron:

 • Web Design ( CMS )
 • Web Design Custom
 • E-commerce

Keshillimi, analize dhe support.Ne kujdesemi per prezencen tuaj dhe ju ofrojme asistence per te perfaqesuar sa me mire imazhin e faqes tuaj web ne cdo hap te implementimit te faqes se internetit.

Ne ofrojme:

 • Analiza te aktivitetit 
 • Dizenjimi i faqes së internetit
 • Finalizimi i faqes së internetit
 • Suport teknik 
 • Manuali Përdorimit

Prej shume vitesh ne industrine e informatikes MCN Networking ofron zgjidhje dhe zhvillim te gjithe kerkesave tuaja. Gjithmone duket u azhornuar me teknologjite me te fundit, ju ofrojme mundesi te reja cdo moment.

Ofrojme:

 • Kodim unik dhe zgjidhje per te gjitha kerkesat
 • Konsulence per teknologjine e perdorur
 • Testim te zgjidhjeve te perdorura