Exchange Mail Server

Exchange Server eshte shoqeruesi perfekt I Microsoft Office per dergimin dhe marrjen e email. Integrimi i Exchange ne AD dhe komunikimi per zyrat nepermjet Outlook e kane bere ate zgjidhjen numer 1 per bizneset.   Exchange realizon lidhjen e email tuaj edhe me smartphones, keshtu ju mund te kontrolloni email tuaj edhe kur jeni gjate udhetimeve. Exchange eshte plotesisht I integruar ne Active Directory keshtu keni te njejtat kredenciale.

Standart:    0-50 perdorues
Hardware:     Minimumi I kerkesave te serverit per AD dhe DNS ne te njetin Server
X64 processor  2-core 2GHz dhe 8GB RAM
Software:    Windows 2008 R2 Standart

Instalimi I Windows 2008 R2 Server*
Konfigurim te DHCP
Instalimi dhe konfigurimi I DNS Server
Instalimi dhe konfigurim te AD*

Nje zgjidhje per kompani te vogla me afersisht 50 perdorues.  Te gjithe perdoruesit jane ne te njejten godine, Kompania ka vetem nje domain.

Ne baze te kerkesave te klientit instalimet dhe konfigurimet zgjasin nga 1-2 dite.

Mund te jene me shume se nje server ne baze te kerkesave dhe ndarjes se sherbimeve *

 

Premium:    mbi 100 perdorues dhe/ose me zyra ne lokalite te ndryshme.
Instalime te Windows 2008 R2 Server*
Konfigurim te DHCP
Instalimi dhe konfigurimi I DNS Server
Instalimi dhe konfigurim te AD
Instalim dhe konfigurim te Exchange Server