INTERNET

NETWORKING

FISKALIZIMI

Keni nevoje per sherbime marketingu ?

MCN ofron shërbime të ndërtimi të faqeve të internetit për të personalizuar prezencën tuaj online. Si një nga pikat më të forta të prezantimit të një kompanie.

+

Web Design

Faqja e internetit është prezantimi juaj i parë me gjithë klientët dhe partnerët tuaj. Ne ofrojmë një prezantim sa më modern për aktivitetin ose biznesin tuaj.

+

Graphic Design

Duke kombinuar pasjonin dhe kreativitetin për të ofruar tek ju imazhin e duhur te biznesit tuaj me cilësinë më të lartë.

+

Software

Zgjidhje afatgjate per cdo kerkese, duke u pershtatur me gjithe dinamikat me te reja ne industrine e programimit dhe kodimit.

MCN Networking ndër të parat në SHQIPËRI !

Të gjithë e dini se cfarë do të thotë të jesh i pari…
MCN, ndër të parat internet provider në tregun shqiptar,vazhdon të rritet me ritme të shpejta

13

Vite Eksperience

+250

Staf Profesional

+100

Kliente te lumtur

+10

Partnere

Dëshironi të punoni me ne ? 

Karriera juaj mund të nisi tek MCN. Ne kemi nevojë për ju!

MCN, si ISP bashkëkohore, është vazhdimisht duke kërkuar persona të talentuar për të kontribuar në ofrimin e shërbimeve më të avancuara dhe më te kualifikuara për tregun tonë.

Si të aplikoj?

Aplikimet tuaja mund ti dorëzoni  vetëm në mënyre elektronike përmes email-it në hr@mcn.al duke specifikuar pozicionin për të cilin aplikoni.

Për më shumë informacione mbi produktet dhe shërbimet qe ne ofrojme