Platforma

Microsoft Dynamics® NAV

Vizioni juaj eshte kthyer ne realitet, me nje zgjidhje qe ju jep ju nje kontroll dhe pasqyre te qarte te biznesit tuaj dhe aftesine per te bere zgjedhjet e duhura ne permisimin dhe rritjen e fleksibitetit te biznesit.

My Finance

I realizuar nga teknologjite me moderne te zhvillimit eshte i pajisur me nje nderfaqje te kendshme per windows qe realizon nje funksionalitet sa me te thjeshte. Manualet ne linje, te integruara me kerkesen, garantojne te mesuaren sa me te shpejte dhe te thjeshte te programit. Te gjitha printimet dhe raportet jane te modifikueshme ne varesi te kerkesave te kompanise. Te dhenat e gjendura neper arkiva munden te nxirren dhe te shrytezohen nga mjetet me te perhapura te produktivitetit individual dhe te raportimit.

UMS

Sistemi UMS nuk eshte vetem nje zgjidhje e re ne treg nga ana teknologjike, por nje sistem menaxhimi i punuar dhe i pershtatur komfort kerkesave te insitucioneve arsimore . Ky sistem sa modern aq edhe i thjeshte ne llogjiken e perdorimit permirson punen dhe organizimin e strukturave administrative te institucioneve arsimore ne vend.Nje pune e strukturuar dhe miremenaxhuar nga stafi sjell produktivitet ne cilesine e nivelit arsimor.