Internet

MCN Internet

Prej vitesh ofrojmë shërbime interneti dhe standartet me të larta teknologjike duke u bërë partneri më i mirë i cdo biznesi dhe aseti i cdo familje.

 • Paketa 11mbp/s

 • Lekë1499/muaj
  • Navigim deri në 11 Mbps.
  • Internet pa ndërprerje 24 orë
  • 2 GB hapësirë në email
  • Mbrojtje e avancuar e spam-eve

 • Paketa 16mbp/s

 • Lekë1799/muaj
  • Navigim deri në 16 Mbps.
  • Internet pa ndërprerje 24 orë
  • 2 GB hapësirë në email
  • Mbrojtje e avancuar e spam-eve

 • Paketa 20mbp/s

 • Lekë2399/muaj
  • Navigim deri në 20 Mbps.
  • Internet pa ndërprerje 24 orë
  • 2 GB hapësirë në email
  • Mbrojtje e avancuar e spam-eve