WEB DESIGN
Cdo biznes modern kerkon te kete prezencen e tij ne internet. Faqja e saj duhet te reflektoje aktivitetin dhe avantazhet e kesaj kompanie ne treg.
Nje ndertim Inteligjent, dinamik dhe progresiv eshte ne zemer te nje faqeje web. Kualiteti  i larte dhe dezajn-i kreativ jane te domosdoshme ne menyre qe faqja te jete sa me terheqese.
Ne ju ofrojme te gjitha keto avantazhe per nje prezantim sa me te mire te kompanise suaj ne treg.
MC Networking ofron teknologjite me moderne per ndertimin e faqeve nga me te thjeshtat deri tek me komplekset.

CONTENT DEVELOPMENT

  • Per zhvillimin e metejshem dhe mbushjen e faqes se kompanise juaj me informacione te tjera, per cdo faqe te krijuar nga MC Networking ofrohet nje panel administrimi. Ky panel mund te ndahet edhe me te drejta per cdo user te kompanise qe te plotesoj informacionin qe I takon ne faqe.
  • Teknologjia e ndertimit eshte ne Drupal dhe kjo mundeson krijimin e faqeve ne menyre sa me dinamike dhe nje sistem azhornimi te strukturuar ne menyre qe faqja te mos humbasi sensin e hedhjes se informacionit. Kjo do te thot qe ofertat, sherbimet, produkte ndahen ne kategori dhe shfaqen ne bokse te paracaktuar nga perdoruesi, ne menyre qe edhe historiku I faqes te ruhet dhe te jete lehtesishte I aksesueshem.

WEB DEVELOPMENT

  • Zhvillim ne platform CMS.
  • Zhvillimi I faqes juaj ne CMS mundeson nje varietet mjetesh per te administruar faqen ne kohe reale dhe ne menyre sa me dinamike. Keto platforma perdoren per te ndertuar qe nga faqet me te thjeshta deri tek faqet me komplekse. CMS I jep mundesin perdoruesve te organizojne sa me mire punen qe do kryejn ne faqe per mirmbajtjen e saj ne vazhdim. Nder CMS e ofruara jane : DRUPAL, SiteFinity, Wordpress, Joomla, Vivo etj.