MC NETWORKING SH.P.K, themeluar me 23/10/2007
ne Tirane, Shqiperi eshte e regjistruar me
NIPT : K72223007O.

 

MC Networking u ofron suport IT-je individeve, bizneseve dhe korporatave ne rajonet e Tiranes, Durresit, Kavajes, Elbasanit, Lezhes, Korces, Shkodres etj. Shumica e klienteve te MC Networking jane ata qe kerkojne zhvillime ne infrastrukturen e tyre te cilat perfshin dhe sherbimet e kesaj kompanie. Nder me kryesoret jane : information management solutions, financial management solutions, innovative connectivity solutions such as WAN/MAN networks, private VLANs, data center and cloud solutions, Site Surveys dhe Application Tools.

MC Networking ka mbi 4 vjet eksperience ne ofrimin e nje game te gjere sherbimesh IT dhe financiare. Pervec sherbimeve gjithashtu dhe produkte te cilat lidhen me Infrastrukturen e IT-se, zhvillimeve te aplikacioneve Software, menaxhimin e projekteve bashkepunuese, Supportin e IT, mirembajtjen dhe zgjidhjet per menaxhimin financiar. Ndersa baza me e madhe e klienteve eshte e vendosur ne Shqiperi, ne jemi shume krenare per kete arritje te performances dhe te ekspertizes, si edhe qasje me teknologjine me te fundit dhe me te avancuar te rrjeteve qe ne mund tu ofrojm klienteve tane.

MC Networking sot ofron nje suplement te gjere te produkteve dhe sherbimeve te teknologjise se informacionit qe perfshijne planifikimin e strategjive per Robust Data Network, zhvillimin dhe menaxhimin, voice/data integration me shume produkte te ndryshme aktuale, e-commerce dhe e-government solutions,information management tools te ndertuara ne Windows dhe/ose Web te cilat jane te integruara me Database Systems.