Teknologjia e së ardhmes në shtëpitë tuaja.

 

MC Networking ju mban sa më pranë hapit të së ardhmes duke ju ofruar përvojen fantastike të teknologjisë së fibrave optike.

  • Navigim me shpejtësinë më të lartë duke ju lejuar të shkarkoni filma, muzikë dhe fotografi në një kohë shumë të shkurtër.
  • Shpejtësi e lartë transmetimi dhe ngarkimi.
  • Siguri shumë të lartë lidhur me fshehtësinë e transmetimit të sinjalit.
  • Karakteristikat e fibrave optike ju lejojnë qe të luani në multiplayer mode në sajë të performancës më të lartë.
  • Tashmë i disponueshëm në më shumë se dhjetë zona.

Për më shumë klikoni ketu për të parë zonën e mbulimit.