Mundesi Punesimi

MCN është një ndër kompanit më të suksesshme në Shqiperi, vazhdimisht në rritje. Suksesin e kemi arritur me anë të profesionalizmit, kreativitetit dhe punës ekipore.  MCN, si ISP bashkëkohore, është vazhdimisht duke kërkuar persona të talentuar për të kontribuar në ofrimin e shërbimeve më të avancuara dhe më te kualifikuara për tregun tonë.
Si të aplikoj?
Dokumentacionit tuaj për punësim (CV me dokumentet perkates)  duhet të ia bashkangjitni formës së aplikimit zyrtar të MCN’s.  Aplikimet tuaja mund ti dorëzoni  vetëm në mënyre elektronike përmes email-it në hr@mcn.al duke specifikuar pozicionin për të cilin aplikoni.