Eventi Pershkrimi
On Screen Display (OSD) Shfaqje e kanaleve aktuale dhe sherbimeve te vlefshme.
Context Channel Menu Akses i shpejt ne info-te specifike te gjithe kanaleve.
Fast Channel Navigation Listimi dhe shfaqja se cfare po ndodhe ne kanalet e tjera.
Electronic Program Guide (EPG) Informacion i detajuar i programit.
Mosaic Nje kombinim ne kohe reale i kanaleve me video dhe audio te shfaqura ne nje ekran te vetem.
Teletext Game e gjere informacioni, bazuar ne tekst
Selection of Audio and Subtitles Options Zgjedhja e gjuhes dhe sistemit te audios.