Oferta 7 Mbps e disponueshme për vetëm 1299 lek në muaj, e vlefshme deri më datë 08.01.2015:

  • Për të përfituar ofertën duhet të kryeni parapagim 12 mujor
  • Navigim me  shpejtësi (download) deri në 7 Mbps
  • Pa limit trafiku
  • Mbështetje teknike me telefon dhe online ne websiten tone

 

 

Cmimi mujor I ofertes 1299 leke/muaj me TVSH
Pershkrimi i ofertes Internet Adsl pa nderprerje, me shpejtesi navigimi deri ne 7mbp/s
Paisjet e nevojshme per lidhjen Modelm adsl 2+ ose Router Wireless ne varesi te zgjedhjes se klientit
(Ne rastin kur klienti e zoteron paisjen ose ne rastin kur klienti e blen nga nje pale e trete)
Ne rastin kur klienti e blen paisjen nga MC Networking:
• Modem adsl 2+ (2000 leke me TVSH)
• Modem/Router Wireless (4000 leke me TVSH)
Periudha e angazhimit 08.01.2015
Tarifa perfundimtare 1299 leke/muaj me TVSH
Afati tregues për ofrimin e venies ne dispozicion te sherbimit 3 ditë
Depozite sigurie N/A
Kushtet e përfundimit në iniciativën e klientit Ne varesi te kerkeses se klientit : Ne fund te muajit ose ne perfundimin e kontrates
Sasia e vleresuar Mbps (ATM / IP) Deri ne 24 Mbps
Kujdesi ndaj kientit 24h/24, 7d/4j Po

W150D është një pajisje që kombinon funksionin e ADSL Modem me shpejtësi të lartë, router wireless dhe switch  me 4-porta. Shkalla e transmetimit dhe e mbulimit deri ne katër herë me e mire se e një pajisje të zakonshme G Wirless. Ajo gjithashtu mbështet standardet e fundit te ADSL2 / 2 +  për të siguruar performancën më të. Me sistemin e tij inteligjente QoS, W150D trafikun e internet e kalon ne prioritet Bandwidth-i per aplikacione të ndjeshme të tilla si VoIP dhe lojrat online.

Sqarime për pika të vëcanta

  • 1. Parapagim 12 muaj 
  • 2. Instalimi adsl ofrohet falas